6 REDENEN OM
DE TE KIEZEN

Met zijn exclusief design en premium uitrusting staat de sportieve coupé Peugeot RCZ garant voor een weergaloze rijervaring.
1

LICHTSIGNATUUR

LICHTSIGNATUUR
LICHTSIGNATUUR

Het radiatorrooster van de Peugeot RCZ is aan weerszijden geflankeerd door een lichtsignatuur met 6 LED's die zowel overdag als 's nachts zichtbaar is.

De vloeiend gevormde koplampen, van het halogeentype met aluminiummasker of het directionele xenontype met titaniummasker*, ogen modern en hightech.

* Optie

MEER OVER HET EXTERIEURDESIGN
2

PERSONALISERING

  • PERSONALISERING 1
  • PERSONALISERING 2
  • PERSONALISERING 3
  • PERSONALISERING 4
  • PERSONALISERING 5
  • PERSONALISERING 6

Om de RCZ naar eigen smaak aan te kleden, zonder afbreuk te doen aan de elegante en moderne looks, zijn er tal van personaliseringsmogelijkheden.

Glanzend zwarte zijspiegelkappen, zwart gelakt radiatorroosterprofiel, matzwarte dakbogen, nieuwe stickers en nieuwe 19" velgen maken de Peugeot RCZ nog unieker en opvallender.

Het optionele Pack Black bestaat uit zwarte zijspiegels, radiatorroosterprofielen, dakbogen en remklauwen.

MEER OVER HET EXTERIEURDESIGN
3

ZIN VOOR DETAIL

ZIN VOOR DETAIL
ZIN VOOR DETAIL

Binnenin werd de grootste zorg besteed aan de styling van elk interieurelement en de edele materialen waaruit het is vervaardigd.

Lederen bekleding* met dubbele stikdels, mat verchroomde inzetstukken en volnerfleder, zwart gelakte afwerking rond de schakelpook - al deze details dragen bij tot het karaktervolle en eigentijdse interieur van de Peugeot RCZ.

* Optie

MEER OVER HET INTERIEURDESIGN
4

TELEMATICA

TELEMATICA
TELEMATICA

De Peugeot RCZ is leverbaar met de volgende interactieve telematicasystemen :

  • Het Peugeot Connect Nav* navigatiesysteem met 7" hogeresolutiescherm, perspectiefbeeld en kaarten van Europa. Dit systeem omvat tevens een frontale MP3-compatibele CD-speler, een autoradio met drievoudige tuner, Bluetooth®-functie (handfsree set en audio streaming), Jack- en USB-aansluitingen alsook snelheidsbeperkingsinfo op de belangrijkste hoofdwegen. Arkamys®* audio processing verbetert de geluidsweergave door die af te stemmen op het aantal inzittenden. Zo zijn instrumenten en/of stemmen harmonieus verdeeld over het interieur.
     
  • Het premium systeem Peugeot Connect Com 3D* werkt met 3D-kaarten op een harde schijf, een CD- en DVD-speler en een Juke Box-functie van 10 GB.

* Optie

MEER OVER DE TECHNOLOGIE
5

SOUND SYSTEM

SOUND SYSTEM

Het motorgeluid wordt geoptimaliseerd met Sound System*-technologie die voor een verschillende sound zorgt afhankelijk van het motortoerental.

Deze geluidsweergave wordt nog verbeterd door de kwaliteit van de geluiddempende voorruit en een opmerkelijke trillingsdemping.

* Standaard op 1.6 benzine 200 pk en onderdeel van het optionele Pack Sport op de 1.6 benzine 155 pk.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE
6

PEUGEOT CONNECT SOS

PEUGEOT CONNECT SOS

Peugeot maakt de noodoproep (eCall) toegankelijk in Europa. Wanneer elke minuut telt, is Peugeot Connect SOS uw toeverlaat voor een snelle interventie.

Een automatische noodoproep wordt verzonden zodra de airbags zich ontplooien of wanneer de pyrotechnische gordelspanners in werking treden. De oproep vergt géén tussenkomst van de inzittenden. Indien de automobilist slachtoffer of getuige is van een kritieke toestand (onwel worden, agressie,...), kan hij heel eenvoudig een oproep doen via Peugeot Connect SOS.

MEER OVER DE VEILIGHEID