3 REDENEN
OM DE PARTNER Tepee TE KIEZEN

De nieuwe PEUGEOT Partner Tepee onderging enkele ingrijpende wijzigingen, zowel stilistisch als technologisch. Ontdek de nieuwe moderne en geconnecteerde uitrusting en verhoog uw mobiliteit met diverse zuinige motoren.
1

STEVIGHEID

STEVIGHEID

De nieuwe Partner Tepee oogt robuuster en moderner dan ooit!
Het front is volledig hertekend: de verticaler geplaatste grille met PEUGEOT-leeuw in het midden domineert de strakke voorbumper. Ook de blik is expressiever: de koplampen zijn mooi geïntegreerd en de LED-dagrijlichteniStandaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie zijn ondergebracht in aparte units.
De Partner Tepee sluit op die manier aan bij de nieuwe vormtaal van het merk, in alle elegantie.

MEER OVER HET EXTERIEURDESIGN
2

NUTTIGE TECHNOLOGIE

NUTTIGE TECHNOLOGIE

De nieuwe Partner Tepee beschikt over technologie van de allernieuwste generatie: MirrorScreeniAlleen de gecertifieerde applicaties Mirrorlink of AppinCar werken met een compatibele smartphone - Standaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie om het scherm van een smartphone te dupliceren op het nieuwe 7’’ multimedia touchscreen, Active City BrakeiAutomatisch stadsremsysteem (optie of niet beschikbaar naargelang de versie vanaf november 2015), achteruitrijcameraiOptie of niet beschikbaar naargelang de versie, parkeersensoren vooraaniStandaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie en Grip Control®iOptie of niet beschikbaar naargelang de versie.

De nieuwe BlueHDi-motoren bieden nog meer rijgenot bij een nog lager verbruik en nog lagere CO2-uitstoot.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE
3

FLEXIBILITEIT

FLEXIBILITEIT
FLEXIBILITEIT
FLEXIBILITEIT

De nieuwe PEUGEOT Partner Tepee is veelzijdiger dan ooit met zijn grote achterklep en apart openende achterruitiStandaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie, Zenith-dakiOptie of niet beschikbaar naargelang de versie en 5iStandaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie of 7iOptie of niet beschikbaar naargelang de versie zitplaatsen met 3 aparte en uitneembare zetels op de 2e en 3e rij.

MEER OVER HET INTERIEURDESIGN