6 REDENEN OM
DE PARTNER TEPEE TE KIEZEN

Als familiale en moduleerbare ludospace is de Peugeot Partner Tepee op alles voorbereid. Zijn veiligheids- en comfortuitrusting maken elke rit tot een waar genot.
1

TOEGANKELIJKHEID

TOEGANKELIJKHEID

De Partner Tepee is bijzonder toegankelijk, langs alle kanten. Grote schuifdeuren vergemakkelijken het instappen.
De ruim bemeten en wijd openende achterklep biedt vlot toegang tot de bagageruimte. Op nauw bemeten parkeerplaatsen is de bagageruimte toegankelijk via de apart openende achterruit*, zonder dat de achterklep moet worden geopend.

* Optie naargelang de versie

MEER OVER HET EXTERIEURDESIGN
2

ZITPLAATSEN

ZITPLAATSEN

De Partner Tepee beschikt standaard over 3 aparte zitplaatsen achterin (5 in 7-zitsconfiguratie*) op de uitvoeringen Style en Outdoor. Nieuw op dit type wagen is dat elke zetel apart kan worden neergeklapt of verwijderd voor maximale flexibiliteit. De uitvoeringen Access en Active van de Partner Tepee zijn voorzien van een 2/3-1/3 gedeelde achterbank die ook kan worden verwijderd.

In de 7-zitsconfiguratie* garandeert de Partner Tepee alle passagiers maximaal comfort. De tweede zetelrij bestaat uit 3 individuele zitplaatsen die iets hoger zijn geplaatst en zich makkelijk laten bedienen om vlotter in te stappen.  De derde rij bestaat uit 2 aparte zetels op een verhoogde laadvloer. Doordat ze iets uiteen zijn geplaatst, kunnen kinderen er ook via de achterzijde in plaatsnemen.

* In optie naargelang de versie

MEER OVER HET INTERIEURDESIGN
3

KOFFER

KOFFER

De Partner Tepee beschikt over een gigantische laadruimte die heel vlot naar wens kan worden ingedeeld.

In de 5-zitsconfiguratie bedraagt het laadvolume 675 liter tot tegen de hoedenplank en 1.350 liter tot tegen het plafond.  In de 2-zitsconfiguratie (met verwijderde achterzetels) kan dit oplopen tot 3.000 liter.

De bagageruimte is toegankelijk vanaf de achterzetels of van buitenaf via de achterklep.
 

MEER OVER HET INTERIEURDESIGN
4

BESTUURDERSPLAATS

BESTUURDERSPLAATS

De bestuurder van de Partner Tepee beschikt over een ruim gezichtsveld en een doordachte bestuurdersplaats. Een verstelbare stuur, in hoogte verstelbare bestuurderszetel met armsteun*, de schakelpook en het ergonomisch dashboard houden alles perfect binnen handbereik voor maximaal rijcomfort.

*Standaard naargelang de versie

MEER OVER HET INTERIEURDESIGN
5

RIJHULPSYSTEMEN

RIJHULPSYSTEMEN

De Partner Tepee beschikt over tal van rijhulpsystemen : hindernisdetector achteraan*, automatische voorruitenwissers*, automatische koplampen*.

Bovendien zijn de buitenspiegels elektrisch inklapbaar*, manueel door de bestuurder of automatisch met de afstandsbediening van de centrale vergrendeling.

*Standaard of optie naargelang de versie

MEER OVER DE TECHNOLOGIE
6

GRIP CONTROL

GRIP CONTROL
GRIP CONTROL

Met Grip Control* heeft de Partner Tepee Outdoor meer grip dankzij een innovatief antispinsysteem dat rekening houdt met de ondergrond : sneeuw, modder of zand.

De rijmodus kan worden geselecteerd met een draaiknop op het dashboard, voor instant rijgemak in elke situatie.

* Optie

MEER OVER DE VEILIGHEID