5 REDENEN
OM DE 308 SW TE KIEZEN

De nieuwe Peugeot 308 SW werd compleet herzien en combineert elegant design met royale afmetingen. Als auto van het jaar 2014 vertoont hij bovendien alle basiskenmerken van een break: ruim, functioneel, modulair en praktisch.
1

EFFICIENCY

EFFICIENCY
EFFICIENCY
EFFICIENCY

Net als de berline valt ook de Peugeot 308 SW 140 kg lichter uit, wat de dynamiek ten goede komt. Bij de lancering van de Peugeot 308 SW is er keuze uit potente maar milieuvriendelijke PureTech Euro 6 benzinemotoren en BlueHDi dieselmotoren. Zo is de BlueHDi met een CO2-uitstoot van slechts 85 g per km de nieuwe referentie in zijn segment.
De nieuwe 6-trapsautomaat EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) draagt eveneens bij tot een drastisch lagere CO2-uitstoot. Deze vlot schakelende transmissie komt uiteraard ook het rijgenot ten goede.

MEER WETEN OVER DE PureTech EN BlueHDi MOTOREN MEER WETEN OVER DE EAT6 TRANSMISSIE
2

MODULARITEIT

De bagageruimte van de nieuwe Peugeot 308 SW is één van de grootste in zijn categorie. Met zijn doordachte vormgeving en Magic Flat achterbank die volledig vlak kan worden neergeklapt, laat deze nieuwe break van Peugeot zich moeiteloos moduleren.

MEER WETEN OVER DE MODULARITEIT MEER WETEN OVER DE MAGIC FLAT
MODULARITEIT
3

KWALITEIT

KWALITEIT
KWALITEIT
KWALITEIT

De kwaliteit van de nieuwe Peugeot 308 SW blijkt uit de zorg die werd besteed aan het kleinste detail, om zo met de allerbeste te kunnen concurreren en uiting te geven aan de ambities van het merk.

MEER WETEN OVER DE KWALITEIT VAN HET EXTERIEUR MEER WETEN OVER DE KWALITEIT VAN HET INTERIEUR
4

DESIGN

De ontwerpers van Peugeot streefden naar een grote, dynamische, verfijnde en sportieve break (lengte: 4,58 m en hoogte: 1,47m). Met deze royale afmetingen wordt gemikt op klanten die bijzonder gehecht zijn aan de basiskwaliteiten van een break: ruim, functioneel, modulair en praktisch.

MEER WETEN OVER HET DESIGN VAN HET EXTERIEUR MEER WETEN OVER HET DESIGN VAN HET INTERIEUR
5

PEUGEOT i-Cockpit

PEUGEOT i-Cockpit

Neem plaats achter het stuur van de Peugeot 308 SW en ontdek de Peugeot i-Cockpit met zijn modern en strak design.
Deze i-Cockpit van Peugeot, die op de 29e editie van het Festival Automobile International werd verkozen tot Mooiste Interieur 2013, staat dan ook garant voor een weergaloze sfeer en rijervaring.

MEER WETEN OVER DE PEUGEOT i-Cockpit