4 REDENEN OM
DE 308 TE KIEZEN

De ontwerpers en ingenieurs van Peugeot hebben een gedurfde, intuïtieve en moderne berline met een verfijnd design gecreëerd. Ontdek de nieuwe Peugeot 308: puur, technologisch en efficiënt voor weergaloze sensaties.
1

PEUGEOT i-COCKPIT

Aan boord van de nieuwe Peugeot 308 neemt de bestuurder plaats in een innovatieve, functionele cockpit: de Peugeot i-Cockpit.

De bestuurderspost is het resultaat van een streng lastenboek en wordt gekenmerkt door een compact stuur, een hoog geplaatst instrumentenbord met strak design en een hoge middenconsole. Hij is tevens voorzien van een groot 9,7" touchscreen*. Dit high-tech instrument is naar de bestuurder toe gericht en biedt intuïtief toegang tot tal van functies en applicaties die de nieuwe Peugeot 308 in petto heeft.

* Standaard naargelang de versie

PEUGEOT i-COCKPIT
2

UITGEPUURD DESIGN

De nieuwe Peugeot 308 valt op door zijn uitgepuurde stijl, een unicum in de autowereld. Met strakke lijnen, precieze contouren en atletische vormen geeft de nieuwe Peugeot 308 een indruk van efficiëntie en lichtheid. Deze technologische elegantie vindt men ook terug binnenin dankzij een mooi gestructureerd en luchtig interieur en een bijzonder verzorgde afwerking.

MEER OVER HET EXTERIEURDESIGN MEER OVER HET INTERIEURDESIGN
3

EFFICIËNT OP VLAK VAN CO2

EFFICIËNT OP VLAK VAN CO2

De nieuwe Peugeot 308 is vanaf de ontwerpfase bedoeld om milieuvriendelijkheid te combineren met superieure rijprestaties.

Een doorgedreven afslankingskuur maakt hem alvast 140 kg lichter dan zijn voorganger. Een nieuw aerodynamisch silhouet, innovatieve lichtgewicht materialen en elektrische stuurbekrachtiging dragen bij tot een lage CO2-uitstoot van minder dan 85 g/km*.

*Vanaf begin 2014.

MEER OVER DE LICHTERE 308 MEER OVER DE MILEUPRESTATIES
4

KWALITEIT

KWALITEIT

In elke ontwerpfase van de Peugeot 308 werd een onberispelijke kwaliteit nagestreefd.

Topkwaliteit zit de 308 dan ook in de genen, zoals meteen blijkt uit de gebruikte materialen en de afwerkingsdetails.

MEER OVER DE EXTERIEURKWALITEIT MEER OVER DE INTERIEURKWALITEIT