4 REDENEN OM
DE 308 TE KIEZEN

De ontwerpers en ingenieurs van Peugeot hebben een gedurfde, intuïtieve en moderne berline met een verfijnd design gecreëerd. Ontdek de nieuwe Peugeot 308: puur, technologisch en efficiënt voor weergaloze sensaties.
1

PEUGEOT i-COCKPIT

Aan boord van de nieuwe Peugeot 308 neemt de bestuurder plaats in een innovatieve, functionele cockpit: de Peugeot i-Cockpit.

De bestuurderspost is het resultaat van een streng lastenboek en wordt gekenmerkt door een compact stuur, een hoog geplaatst instrumentenbord met strak design en een hoge middenconsole. Hij is tevens voorzien van een groot 9,7" touchscreen*. Dit high-tech instrument is naar de bestuurder toe gericht en biedt intuïtief toegang tot tal van functies en applicaties die de nieuwe Peugeot 308 in petto heeft.

* Standaard naargelang de versie

PEUGEOT i-COCKPIT
2

UITGEPUURD DESIGN

De nieuwe Peugeot 308 valt op door zijn uitgepuurde stijl, een unicum in de autowereld. Met strakke lijnen, precieze contouren en atletische vormen geeft de nieuwe Peugeot 308 een indruk van efficiëntie en lichtheid. Deze technologische elegantie vindt men ook terug binnenin dankzij een mooi gestructureerd en luchtig interieur en een bijzonder verzorgde afwerking.

MEER OVER HET EXTERIEURDESIGN MEER OVER HET INTERIEURDESIGN
3

EFFICIËNT OP VLAK VAN CO2

EFFICIËNT OP VLAK VAN CO2

De nieuwe Peugeot 308 is vanaf de ontwerpfase bedoeld om milieuvriendelijkheid te combineren met superieure rijprestaties.

Een doorgedreven afslankingskuur maakt hem alvast 140 kg lichter dan zijn voorganger. Een nieuw aerodynamisch silhouet, innovatieve lichtgewicht materialen en elektrische stuurbekrachtiging dragen bij tot een lage CO2-uitstoot van minder dan 85 g/km*.

*Vanaf begin 2014.

MEER OVER DE LICHTERE 308 MEER OVER DE MILEUPRESTATIES
4

KWALITEIT

KWALITEIT

In elke ontwerpfase van de Peugeot 308 werd een onberispelijke kwaliteit nagestreefd.

Topkwaliteit zit de 308 dan ook in de genen, zoals meteen blijkt uit de gebruikte materialen en de afwerkingsdetails.

MEER OVER DE EXTERIEURKWALITEIT MEER OVER DE INTERIEURKWALITEIT

MEER OVER DE NIEUWE 308

  06/09/2013

  308 Bloggers Experience

  Belgische lifestyle bloggers komen vandaag samen in Mulhouse om de nieuwe Peugeot 308 aan de tand te voelen! Benieuwd naar hun ongezouten mening?

  Ga naar de app op Facebook

  03/09/2013

  Alles draait om uw sensaties

  De ontwerpers en ingenieurs van Peugeot creëerden samen een gedurfde, intuïtieve en moderne berline met een zuiver en gespierd design.

  Lees het artikel

  27/08/2013

  Peugeot 308 R Concept : Radicaal

  De zuiver en krachtig gelijnde nieuwe Peugeot 308 onderging een gedaanteverandering en werd omgedoopt tot een ultrasportieve concept-car.

  Lees het artikel

  INTERACTIEVE MOBIELE APPLICATIE

  Download de app 308.peugeot.com om de nieuwe Peugeot 308 via jouw smartphone of tablet te ontdekken op een interactieve wijze.iZorg ervoor dat je verbonden bent met een wifi-netwerk om de app te downloaden.

  DOWNLOAD DE APPLICATIE

  WELKOM IN DE WERELD VAN UW PEUGEOT 308

  Bent u in het bezit van een nieuwe Peugeot 308?

  Ontdek dan uw auto in detail en profiteer van uitzonderlijke aanbiedingen op MyPeugeot.
   

  MELD U AAN OP MyPEUGEOT