3 REDENEN
OM DE NIEUWE SUV PEUGEOT 3008 TE KIEZEN

De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV ademt kracht en karakter.
Met zijn geraffineerd design oogt deze SUV stoer en elegant tegelijk.
Stap in de nieuwe 3008 SUV en beleef een unieke rijervaring in een sensoriële en hoogtechnologische omgeving.
1

UNIEKE STYLING

UNIEKE STYLING
UNIEKE STYLING

Laat u verleiden door het stoere front van de nieuwe SUV 3008, dat wordt gedomineerd door de verhoogde chromen grille geflankeerd door katachtige Full LED-koplampeniStandaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie. Bewonder de vloeiende en dynamische lijnen, geaccentueerd door een elegante chroomlijst in de spatborden. De even unieke als uitgesproken persoonlijkheid van de nieuwe PEUGEOT SUV 3008 wordt geaccentueerd door een Black Diamond dakiOptie of niet beschikbaar naargelang de versie en een glanzend zwarte strook achteraan met geïntegreerde LED-lichten met 3 strepen die zowel overdag als 's nachts branden.

 

 

2

UNIEKE ERVARING

UNIEKE ERVARING
UNIEKE ERVARING
UNIEKE ERVARING

Nog nooit kon u in zo’n mooie omgeving op avontuur. Met zijn spectaculaire nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® laat de nieuwe PEUGEOT SUV 3008 u vertoeven in een 100% digitale wereld. Het 8” touchscreeniStandaard of niet beschikbaar naargelang de versie, het configureerbare en personaliseerbare head-up display, het compacte stuur met geïntegreerde bedieningselementen en de elektrisch bediende automaatiOptie of niet beschkbaar naargelang de versie maken het rijplezier compleet.

Personaliseer uw rijsensaties met de i-Cockpit AmplifyiStandaard of niet beschikbaar naargelang de versie en zijn zintuiglijke totaalervaring. Kies in een handomdraai de sfeer die past bij uw humeur en traject, vanuit de comfortabele zetels met 8 massagepunteniOptie of niet beschikbaar naargelang de versie. Dat alles in een luxueus en uitgesproken modern interieur.

En ten slotte geniet u ook nog van een opmerkelijk rij- en geluidscomfort, onder het gedempte licht van het panoramisch open dakiOptie of niet beschikbaar naargelang de versie en de indrukwekkend hifi-sound van het Focal-audiosysteemiOptie of niet beschikbaar naargelang de versie. 

3

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE
GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE
GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

De wereld verkennen is die ook respecteren met milieuvriendelijke technologie. Met een lichter onderstel, PureTech of BlueHDi motoren en een EAT6 automaat behoort de nieuwe PEUGEOT SUV 3008 tot de meest efficiënte SUV’siGemengd verbruik (L/100 km) : 3,8 tot 6,0 - CO₂-uitstoot (g/km) : 100 tot 136 in zijn klasse.

Profiteer van een innovatieve vorm van mobiliteit: de e-Kick is een elektrische step die werd ontwikkeld door PEUGEOT in samenwerking met Micro. Met het dockstationiBasisstation in de bagageruimte kunt u de e-Kick opbergen en opladeniAlleen rijdend in de bagageruimte van de nieuwe PEUGEOT SUV 3008.