PEUGEOT.BE MyPeugeot Français
NL

Ontdek de nieuwe 508 SW

Peugeot heeft zijn grote reiswagen flink onder handen genomen. Met een meer uitgesproken styling en geavanceerde technologie staat dit model dan ook garant voor een weergaloze rijervaring.

KARAKTERVOL DESIGN

KARAKTERVOL DESIGN

De nieuwe Peugeot 508 SW pakt uit met een meer uitgesproken en eigentijdse styling. Het silhouet is meer gestructureerd met een nieuw, verticaler radiatorrooster met centraal Peugeot-logo en een nieuwe, horizontalere motorkap.

LICHTSIGNATUUR

LICHTSIGNATUUR
LICHTSIGNATUUR

Het front van de nieuwe Peugeot 508 SW is volledig hertekend om stoerder en karaktervoller te ogen en wordt gekenmerkt door een lichtsignatuur met Full LED-technologiei100 % LED-verlichting standaard of in optie naargelang de versie voor een expressievere blik. Alle lichten samen - koplampen, dagrijlichten, richtingaanwijzers en mistlichten - bepalen de katachtige blik van de 508 SW.

 

UNIEKE RIJERVARING

UNIEKE RIJERVARING

Aan het stuur van de nieuwe 508 SW worden de legendarische rijkwaliteiten van Peugeot meteen duidelijk.

In de GT-uitvoering munt de 508 SW uit door superieure prestaties, dynamische hernemingen en subliem geluidscomfort.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Aan boord van de nieuwe 508 SW dragen de uitgelezen materialen en verzorgde afwerking bij tot de luxueuze sfeer en het comfort. Elk detail is doordacht om het rijden zo aangenaam mogelijk te maken. Head-up displayiStandaard of in option naargelang de versie, achteruitrijcameraiStandaard, in optie of niet beschikbaar naargelang de versie, dodehoekbewakingiStandaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie en navigatiesysteemiStandaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie, bedienbaar via het grote 7’’ touch screen, dragen bij tot een verhoogde rijveiligheid. 

De hoogtechnologische 508 SW munt ook uit door zijn  connectiviteitiStandaard of in optie naargelang de verise met Peugeot Connect AppsiZie algemene voorwaarden : om veiligheidsredenen werken sommige apps of functies alleen stilstaand die zich vlot laten bedienen via het touch screen.