3 REDENEN
OM DE 508 SW TE KIEZEN

Peugeot luidt met zijn reiswagen een nieuw tijdperk in. Een meer uitgesproken styling en geavanceerde technologie staan garant voor een weergaloze rijervaring.
1

KARAKTERVOL DESIGN

De nieuwe Peugeot 508 SW pakt uit met een meer uitgesproken en eigentijdse styling. Zijn silhouet oogt strakker dankzij een nieuwe horizontale motorkap en een nieuwe, verticaler geplaatst radiatorrooster met de Peugeot-leeuw in het midden.

MEER OVER HET EXTERIEURDESIGN MEER OVER HET INTERIEURDESIGN
2

KARAKTERVOL RIJGEDRAG

KARAKTERVOL RIJGEDRAG

Aan het stuur van de nieuwe Peugeot 508 SW worden de legendarische rijkwaliteiten van Peugeot meteen duidelijk. Een specifiek onderstel staat immers garant voor een opmerkelijk compromis tussen comfort en rijgenot. 

In de GT-uitvoering munt de 508 SW uit door superieure prestaties, dynamische hernemingen en subliem geluidscomfort.

MEER WETEN OVER DE TECHNOLOGIE MEER WETEN OVER DE MOTOREN
3

GEPERFECTIONEERDE TECHNOLOGIE

 Aan boord van de nieuwe Peugeot 508 SW dragen de uitgelezen materialen en verzorgde afwerking bij tot de luxueuze sfeer en het comfort. Elk detail is doordacht om het rijden zo aangenaam mogelijk te maken. Een head-up displayiStandaard of optie naargelang de versie, achteruitrijcameraiStandaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie, dodehoekbewakingiStandaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie en navigatiesysteemiStandaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie, bedienbaar via het grote 7’’ touch screen, dragen bij tot een verhoogde rijveiligheid.  

De 508 staat ook in voor een optimale connectiviteitiOptie of niet beschikbaar naargelang de versie dankzij Peugeot Connect AppsiZie algemene gebruiksvoorwaarden : om veiligheidsredenen werken sommmige apps of functies alleen stilstaand. De applicaties laten zich vlot bedienen via het ergonomische touch screen.

 

 

MEER WETEN OVER DE TECHNOLOGIE MEER WETEN OVER DE RIJHULPSYSTEMEN
GEPERFECTIONEERDE TECHNOLOGIE