3 REDENEN
OM DE 508 Berline TE KIEZEN

Peugeot luidt met zijn reiswagen een nieuw tijdperk in. Een meer uitgesproken styling en geavanceerde technologie staan garant voor een weergaloze rijervaring.
1

KARAKTERVOL DESIGN

De nieuwe Peugeot 508 pakt uit met een meer uitgesproken en eigentijdse styling. Zijn silhouet oogt strakker dankzij een nieuwe horizontale motorkap en een nieuw, verticaler geplaatst radiatorrooster met de Peugeot-leeuw in het midden. De hertekende achterbumper oogt een stuk stoerder. Met zijn gespierde en moderne looks is de nieuwe berline van Peugeot een echte blikvanger.

MEER WETEN OVER HET KARAKTERVOL DESIGN
2

KARAKTERVOL RIJGEDRAG

KARAKTERVOL RIJGEDRAG

Aan het stuur van de nieuwe Peugeot 508 worden de legendarische rijkwaliteiten van Peugeot meteen duidelijk. Maak kennis met efficiënte BlueHDi en Hybrid4-motoren van de laatste generatie. Of de nieuwe Euro 6 1.6 THP 165 S&S benzinemotor.i gekoppeld aan een manuele versnellingsbak of de nieuwe 6-trapsautomaat
Samen met een geperfectioneerd onderstel staan deze nieuwe krachtbronnen garant voor een weergaloze rijervaring.

 

MEER WETEN OVER DE BENZINE- EN BlueHDi-MOTOREN MEER WETEN OVER DE NIEUWE EAT6 VERSNELLINGSBAK
3

GEPERFECTIONEERDE TECHNOLOGIE

Aan boord van de nieuwe Peugeot 508 dragen de uitgelezen materialen en verzorgde afwerking bij tot de luxueuze sfeer en het comfort.

Elk detail is doordacht om het rijden zo aangenaam mogelijk te maken. Een head-up displayiStandaard of optie naargelang de versie, achteruitrijcameraiStandaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie, dodehoekbewakingiStandaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie en navigatiesysteemiStandaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie, bedienbaar via het grote 7’’ touch screen, dragen bij tot een verhoogde rijveiligheid.

De 508 staat ook in voor een optimale connectiviteitiStandaard of optie naargelang de versie met Peugeot Connect AppsiZie algemene gebruiksvoorwaarden : om veiligheidsredenen werken sommige apps of functies alleen stilstaand. De applicaties laten zich vlot bedienen via het ergonomische touch screen.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE MEER WETEN OVER DE RIJHULPSYSTEMEN
GEPERFECTIONEERDE TECHNOLOGIE