PEUGEOT.BE MyPeugeot Français
NL

Ontdek de nieuwe 508

Peugeot heeft zijn grote reiswagen flink onder handen genomen. Met een meer uitgesproken styling en geavanceerde technologie staat dit model dan ook garant voor een weergaloze rijervaring.

KARAKTERVOL DESIGN

De nieuwe Peugeot 508 pakt uit met een meer uitgesproken en eigentijdse styling. Het silhouet is meer gestructureerd met een nieuw, verticaler radiatorrooster met centraal Peugeot-logo en een nieuwe, horizontalere motorkap. De hertekende achterbumper oogt een stuk stoerder.  

Met zijn  gespierde en moderne looks is de nieuwe berline van Peugeot een echte blikvanger.

KARAKTERVOL DESIGN

LICHTSIGNATUUR

LICHTSIGNATUUR
LICHTSIGNATUUR

Het front is volledig hertekend om stoerder en karaktervoller te ogen en wordt gekenmerkt door een lichtsignatuur met Full LED-technologiei100 % LED-verlichting standaard of in optie naargelang de versie voor een expressievere blik. De achterlichten in de vorm van drie strepen accentueren de katachtige looks… Een duidelijk herkenbaar stijlkenmerk !  


 

UNIEKE RIJERVARING

UNIEKE RIJERVARING

Aan het stuur van de nieuwe 508 worden de legendarische rijkwaliteiten van Peugeot meteen duidelijk. Het onderstel in combinatie met efficiënte BlueHDi-, Hybrid4- of benzinemotoren van de nieuwste generatie zoals de nieuwe Euro 6 1.6 THPiEuro 6 is een Europese emissienorm met als doelstelling de vermindering van schadelijke uitstoot. gekoppeld aan een manuele versnellingsbak of de nieuwe zestrapsautomaat staan garant voor een unieke rijervaring.

De bijzonder veelzijdige 508 Berline Hybrid4 biedt nog meer rijgenot. Met een draaiknop op de middenconsole kunnen 4 standen - Auto, Sport, 4 WD en ZEV - worden geselecteerd om de rijervaring nog te versterken.  
 

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Aan boord van de nieuwe 508 dragen de uitgelezen materialen en verzorgde afwerking bij tot de luxueuze sfeer en het comfort. Elk detail is doordacht om het rijden zo aangenaam mogelijk te maken. Head-up displayiStandaard of in option naargelang de versie, achteruitrijcameraiStandaard, in optie of niet beschikbaar naargelang de versie, dodehoekbewakingiStandaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie en navigatiesysteemiStandaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie, bedienbaar via het grote 7’’ touch screen, dragen bij tot een verhoogde rijveiligheid.  

De hoogtechnologische 508 munt ook uit door zijn  connectiviteitiStandaard of in option naargelang de versiemet Peugeot Connect AppsiZie algemene voorwaarden : om veiligheidsredenen werken sommige apps of functies alleen stilstaand die zich vlot laten bedienen via het touch screen.