6 REDENEN OM
DE CC TE KIEZEN

Met zijn sportief design en de uitrusting van een luxeberline is de Peugeot 308 CC een moderne interpretatie van de coupé-cabriolet.
1

STALEN VOUWDAK

STALEN VOUWDAK
STALEN VOUWDAK

Met een eenvoudige druk op een toets op de middenconsole verdwijnt het vouwdak van de 308 CC automatisch en stil in de bagageruimte. Dit gaat gepaard met een passende animatie op het wegklapbare kleurenscherm*.

* Standaard of optie naargelang de versie.

MEER OVER HET EXTERIEURDESIGN
2

THERMISCH COMFORT

THERMISCH COMFORT

De Peugeot 308 CC biedt verbluffend veel thermisch comfort, zelfs als cabriolet.

Airwave* is een systeem dat warme lucht blaast via de hoofdsteunen van de voorzetels en zo als het ware een warme sjaal rond nek, hals en hoofd vormt.

Samen met de automatische airco, zetelverwarming* en de Windstop* zorgt Airwave ervoor dat er al vanaf de eerste zonnestralen volop kan worden genoten van open rijden.

* Standaard of optie naargelang de versie.

MEER OVER HET INTERIEURDESIGN
3

ZETELS

ZETELS

De 308 CC beschikt over een verrassend ruim interieur met 4 volwaardige zitplaatsen, als coupé én als cabriolet.

De zetelconstructie biedt de bestuurder een uitstekende zitpositie en alle inzittenden maximaal zitcomfort. Voorzetelverwarming* zorgt voor nog meer comfort. De achterbank is voorzien van een opklapbare centrale armsteun.

* Standaard of optie naargelang de versie.

MEER OVER HET INTERIEURDESIGN
4

TRILLINGSDEMPING

Aan boord van de Peugeot 308 CC heerst een serene rust die niet wordt verstoord door trillingen die besturing, zichtbaarheid en zitcomfort negatief zouden beïnvloeden.

Het uitgekiende onderstel garandeert een optimale demping van trillingen in zetels of stuur. Deze uitstekende trillingsdemping draagt bij tot het rijcomfort en typeert de knowhow die Peugeot heeft verworven in het coupé-cabrioletsegment.

TRILLINGSDEMPING MEER OVER HET INTERIEURDESIGN
5

MULTIMEDIA

De 308 CC beschikt over audio- en telematicasystemen van de allernieuwste generatie: Peugeot Connect Sound, Peugeot Connect Bluetooth® en het optionele Peugeot Connect Nav dat passagiers ook kijkgenot biedt.

Deze drie systemen bieden de mogelijkheid om muziek te beluisteren, handenvrij te bellen, te navigeren, informatie op te vragen en zelfs een noodoproep te plaatsen met Peugeot Connect SOS.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE
6

TECHNOLOGIE e-HDi STOP & START

TECHNOLOGIE e-HDi STOP & START

De 308 CC met e-HDi dieselmotor is ook uitgerust met Stop & Start-technologie.

Het snelle, efficiënte en stille Stop & Start-systeem van de nieuwe generatie helpt brandstofverbruik en CO2-uitstoot beperken. Het gebruikscomfort is maximaal doordat de motor automatisch afslaat en nagenoeg meteen en trillingsvrij opnieuw start wanneer de omstandigheden dit toelaten.

MEER OVER DE TECHNISCHE KENMERKEN

ACTUALITEIT

PEUGEOT MUSIC

Peugeot dompelt zich onder in de wereld van muziek met de lancering van Peugeot Music.

Ga op muzikale ontdekking en maak deel uit van een nieuwe community muziekliefhebbers.

MEER WETEN