6 REDENEN OM
DE CC TE KIEZEN

De Peugeot 207 CC is een stadsauto die esthetiek en veiligheid verzoent, als coupé en als cabrio.
1

DESIGN

DESIGN
DESIGN

Met zijn hertekend front oogt de Peugeot 207 CC nu nog verleidelijker.  Met nieuwe LED-achterlichten en flankbeschermers in koetswerkkleur en voorzien van een chroomstrip is de 207 CC stijlvoller dan ooit. De 207 CC erft bovendien alle kwaliteiten die van de 207 berline een referentie hebben gemaakt.

MEER OVER HET EXTERIEURDESIGN
2

WEGKLAPBAAR DAK

WEGKLAPBAAR DAK
WEGKLAPBAAR DAK
WEGKLAPBAAR DAK

Dankzij het vouwdak kan de coupé in een twintigtal seconden worden omgetoverd tot een cabriolet, zonder uit te stappen.

Het dak van de 207 CC klapt automatisch weg in de bagageruimte die dan nog altijd een inhoud heeft van 187 liter (145 dm³*), ideaal voor de nodige bagage.

* Volume berekend volgens de VDA-norm 211

MEER OVER HET EXTERIEURDESIGN
3

COMFORT

COMFORT

Elk detail van de Peugeot 207 CC is doordacht om u een intens gevoel van welbehagen en veiligheid te bezorgen.

Zo zijn de zetels bijzonder comfortabel en is de uitrusting royaal te noemen : veiligheidsverlichting (Follow Me Home) die de omgeving verlicht bij het uitstappen, manuele of automatische airconditioning met twee zones, automatische koplampen, ...

*Standaard of optie naargelang de versie

MEER OVER HET INTERIEURDESIGN
4

WINDSTOP

In cabrioconfiguratie gaat de sterk hellende voorruit van de 207 CC luchtturbulentie tegen, wat het rijcomfort ten goede komt.

Er is ook een windstop beschikbaar die de voorste inzittenden nog meer comfort garandeert door tocht en lawaai tegen te gaan.

WINDSTOP
5

TELEMATICA

TELEMATICA

De 207 CC is leverbaar met diverse multimediasystemen om muziek te beluisteren, te telefoneren en te navigeren :

  • Peugeot Connect Bluetooth* : met de geïntegreerde Peugeot Connect Bluetooth®* handsfree set kan niet alleen handenvrij worden getelefoneerd maar ook muziek worden beluisterd op een Bluetooth® compatibele mobilofoon.
     
  • Peugeot Connect Nav* bestaat uit een radio met MP3-compatibele CD-speler, een geïntegreerde Bluetooth handsfree set die werkt met een Bluetooth compatibele telefoon, een 7" 16/9 kleurenscherm en een navigatiesysteem voor Europa.

*In optie naargelang de versie

MEER OVER DE TECHNOLOGIE
6

BESCHERMING

De 207 CC beschermt bestuurder en passagiers bij een ongeval : de structuur absorbeert grotendeels de vrijgekomen energie.

Bij een frontale botsing zorgt de veiligheidsstuurkolom ervoor dat het stuur niet verder in de passagiersruimte dringt en biedt ook bescherming tegen intrusie van de motor en de versnellingsbak.

Bij een zijdelingse aanrijding zorgen versterkingsprofielen in de flanken voor extra bescherming.

Alle versies van de 207 CC zijn achteraan ook uitgerust met automatische veiligheidsbeugels die de inzittenden beschermen mocht de wagen over de kop gaan, als cabrio en als coupé.

BESCHERMING MEER OVER DE VEILIGHEID