3 REDENEN OM
DE NIEUWE SUV PEUGEOT 2008 TE KIEZEN

1

VERLEIDING EN KRACHT VAN EEN SUV

VERLEIDING EN KRACHT VAN EEN SUV

Opwindende rijervaring, geraffineerd design, compromisloze kwaliteit... PEUGEOT is meer dan ooit synoniem met emotie. De nieuwe SUViSport Utility Vehicle PEUGEOT 2008 is een opvallende nieuwkomer in het segment van de compacte SUV’s. Laat u verleiden door zijn karakteristiek design, zijn kracht en zijn temperament, stoer en verfijnd tegelijk.

Meer over het exterieurdesign Meer over het interieurdesign
2

EEN SUV MET UNIEKE SENSATIES

EEN SUV MET UNIEKE SENSATIES

Met zijn kwaliteitsvolle materialen en verfijnde afwerking staat de nieuwe SUV PEUGEOT 2008 garant voor een intense rijervaring. Neem plaats in de PEUGEOT i-Cockpit®. Een compact stuur, hoog geplaatst instrumentenbord en touchscreen dragen bij tot een intuïtief, wendbaar en veilig rijgedrag en een onverstoorbare handling.

Diverse technologieën - rijhulpsystemen, connectiviteit en veiligheid - versterken uw sensaties en zorgen voor een unieke rijervaring.

Meer over de i-Cockpit Meer over connectiviteit Meer over veiligheid
3

HIGHTECH SUV

HIGHTECH SUV

Een geprofileerd silhouet en laag gewichtiVanaf 1045 kg zijn twee belangrijke troeven van de nieuwe SUV PEUGEOT 2008. Daarnaast is er keuze uit diverse BlueHDi en PureTech motoren die stuk voor stuk uitmunten door hun bescheiden verbruik en CO2-uitstooti Tussen 96 en 114 g/km conform 99/100/CE - EU goedkeuring.

Meer over technologie Meer over de motoren

De EAT6iEfficient Automatic Transmission 6 zestrapsautomaat draagt bij tot een vlotte en zuinige rijstijl. Deze transmissie schakelt snel en schokvrij.