ONTDEK DE NIEUWE SUV 2008

VERLEIDING EN KRACHT VAN DE SUV

  • VERLEIDING EN KRACHT VAN DE SUV 1
  • VERLEIDING EN KRACHT VAN DE SUV 2
  • VERLEIDING EN KRACHT VAN DE SUV 3
  • VERLEIDING EN KRACHT VAN DE SUV 4

De nieuwe SUViSport Utility Vehicle, sportief bedrijfsvoertuig Peugeot 2008 heeft een duidelijk herkenbare hightech lichtsignatuur. Koplampen met zwart masker en chroom, LED-verlichtingi100% lichtgevende diode met 3 geprofileerde strepen… de nieuwe Peugeot 2008 oogt katachtig en onweerstaanbaar.

Dan is er nog de verticale grille met het leeuwenlogo centraal in het facettenrooster. Laat uw blik glijden over de nieuwe horizontale motorkap en de zwarte flankbeschermersiWielkasten en zijprofielen. Die verbinden voor- en achterbumper en zijn voorzien van de nodige versterkingen. Let ook op de chroomafwerkingiRuitomlijstingen - standaard naargelang de versie, dakrails, spoiler die het klasseverschil duidelijk maakt.

 

 

 

 

EEN SUV MET EEN INTENSE RIJERVARING

EEN SUV MET EEN INTENSE RIJERVARING
EEN SUV MET EEN INTENSE RIJERVARING

Met zijn kwaliteitsvolle materialen en verfijnde afwerking staat de nieuwe Peugeot 2008 garant voor een intense rijervaring. Neem plaats in de Peugeot i-Cockpit®. Een compact stuur, hoog geplaatst instrumentenbord en touchscreeniStandaard naargelang de versie dragen bij tot een intuïtief, wendbaar en veilig rijgedrag en een onverstoorbare handling.

Diverse technologieën versterken deze rijsensaties.

• Mirror ScreeniStandaard of optie naargelang de versie : met MirrorLinkTMiMirrorLink<TM is een evolutief communicatieprotocol ontwikkeld door het Car Connectivity Consortium dat de grote autoconstructeurs, telefoonfabrikanten en appontwikkelaars verenigt of Apple Carplay® (i: Apple Carplay® is een communicatieprotocol van Apple) dupliceert of bedient u het scherm van uw smartphoneiAlleen gecertifieerde MirrorLink™ of Carplay® apps werken stilstaand of rijdend. Sommige functies zijn evenwel niet al rijdend beschikbaar. Sommige content die gratis beschikbaar is op uw smartphone vereist een gecertifieerde MirrorLink™ of Carplay® app tegen betaling. De Mirror Screen-functie werkt via MirrorLink™ technologie voor telefoons met besturingssysteem van Androïd, RIM en Windows Phone die compatibel zijn met MirrorLink™ en via Carplay® voor compatibele telefoons met iOs, en een abonnement met internetverbinding. Deze technologie wordt geleidelijk geïntroduceerd op nieuwe smartphones. Meer info op http://nl.services.peugeot.be/ontdek-mirror-screen-2/.

•  Park AssistiOptie op het niveau Allure. Rijhulpsysteem waarmee de bestuurder de controle over de wagen behoudt : deze actieve parkeerhulp maakt het (in)parkeren makkelijkeriTot een snelheid van 7 km/u

• AchteruitrijcameraiOptie naargelang de versie. Rijhulpsysteem waarmee de bestuurder de controle over de wagen behoudt : dit systeem detecteert verborgen obstakels bij het achteruitrijden, wat het manoeuvreren een stuk veiliger maakt.

• Grip control®iOptie naargelang de versie : vergemakkelijkt het rijden in alle omstandigheden. De Grip Control®-technologie zorgt voor meer grip op gladde ondergrond dankzij 5 rijmodi (standaard, sneeuw, alle terrein, zand, ESP off).

 

 

EEN HIGHTECH SUV

  • EEN HIGHTECH SUV 1
  • EEN HIGHTECH SUV 2
  • EEN HIGHTECH SUV 3

Een rank silhouet en laag gewichtiVanaf 1045 kg zijn twee grote troeven van de nieuwe Peugeot 2008. Daarnaast is er keuze uit diverse motoren die de nieuwe Peugeot 2008 niet alleen bijzonder zuinig, maar ook milieuvriendelijk maken.iCO2-uitstoot tussen 90 en 114 g/km conform 99/100/CE

De nieuwe Peugeot 2008 is leverbaar met Euro6 PureTech 3-cilinderbenzinemotoren en de nieuwe zestrapsautomaat EAT6iEfficient Automatic Transmission 6 met Quickshift-technologie voor sneller, schokvrij schakelen en maximaal rijgenot. De dieselmotoren van de nieuwe Peugeot 2008 zijn uitgerust met BlueHDi-technologie. 

De nieuwe Peugeot 2008 garandeert u ook maximale rijveiligheid dankzij de Active City BrakeiAutomatisch remsysteem, in optie naargelang de versie. Dit systeem verhoogt de rijveiligheid in de stad door een botsing te vermijden of te beperken wanneer de bestuurder niet reageert.iWerkt bij snelheden van minder dan 30 km/u