6 REDENEN OM
DE 2008 TE KIEZEN

Robuust als een SUV en compact als een stadswagen. De crossover 2008 combineert beide werelden voor maximaal rijcomfort in de stad. Bovendien is hij op en top moduleerbaar.
1

LICHTSIGNATUUR

LICHTSIGNATUUR
LICHTSIGNATUUR
LICHTSIGNATUUR

De koplampen van de Peugeot 2008 gaan naadloos op in de katachtige belijning. Het unieke design wordt nog geaccentueerd door LED-dagrijlichten. Geavanceerde precisietechnologie voor een optimale verlichting.

MEER OVER HET EXTERIEURDESIGN
2

SFEERVERLICHTING

  • SFEERVERLICHTING 1
  • SFEERVERLICHTING 2
  • SFEERVERLICHTING 4

De Peugeot 2008 krijgt binnenin een aparte sfeer dankzij de blauwe leds* van de achtergrondverlichting van de hooggeplaatste instrumenten, de ledsignatuur aan het glazen panoramisch dak** met zijn zachtblauw licht of het PEUGEOT LED TRACK* dat bestaat uit een witte belichting via een laser-daktekening.

* Standaard op Allure
**Optie naargelang de versie

MEER OVER HET INTERIEURDESIGN
3

PARK ASSIST

Dankzij dit technologisch hoogstandje wordt parkeren kinderspel. Of u nu rechts of links wilt inparkeren, de ultrasone sensoren doen hun werk en zorgen voor feilloos inparkeren in uw plaats. Het intelligente Park Assist-systeem* maakt een inschatting van de beschikbare plaats en kan u eventueel verwijzen naar een parkeerplaats die beter past gelet op de grootte van uw wagen.

De ultrasone sensoren en de besturing parkeren de wagen voor u. Het gas, de remmen, het schakelen en ontkoppelen worden aan u overgelaten. Tijdens het in- en uitparkeren levert het systeem u de nodige info aan de hand van visuele en geluidssignalen zodat u veilig parkeert.

*Optie naargelang de versie

MEER OVER DE TECHNOLOGIE
4

GROOT MULTIMEDIA TOUCHSCREEN

GROOT MULTIMEDIA TOUCHSCREEN

Vanaf het afwerkingsniveau Active beschikt het dashboard van de Peugeot 2008 over een 7" touchscreen dat ideaal staat opgesteld binnen handbereik.

Hiermee krijgt u op intuïtieve wijze toegang tot verscheidene functies zoals de radio, de handenvrije kit met Bluetooth®, de mogelijkheid om muziekbestanden af te spelen via een USB-aansluiting of via streaming, de boordcomputer en het navigatiesysteem*.

*Optie naargelang de versie

MEER OVER DE TECHNOLOGIE
5

GRIP CONTROL

GRIP CONTROL
GRIP CONTROL

Met Grip Control®* (versterkte grip) overwint de urban crossover 2008 alle obstakels onderweg (zand, modder, sneeuw).

Dankzij de specifieke Mud and Snow banden, maakt de Grip Control® alle verplaatsingen van deze tweewielaangedreven wagen een stuk eenvoudiger en veiliger.

*Optie naargelang de versies en de motoren

MEER OVER DE VEILIGHEID
6

STOP & START TECHNOLOGIE

De Peugeot 2008 biedt een Stop & Start aan op zowel de dieselmotoren (e-HDi) als op een benzinemotor (e-VTi). Deze technologie werkt snel, doeltreffend en stil, en verenigt een laag verbruik en een geringe CO2-uitstoot met maximaal rijgenot dankzij de uitschakeling van de motor en zijn vliegensvlugge herstart zonder enige trilling.

*Beschikbaar eind 2013

MEER OVER DE MOTOREN